Здравейте колеги имам проблем с паленето на 146 Боксер.До бензиновата помпа не ми стига ток, до релето за бензиновата помпа също. Пробвах бензиновата помпа с директна връзка към акумулатора и си работи, бензин има всичко е наред само където няма ток. Смених релето, всякакви бушони сменявах и пак не иска. Възможно ли е да е нещо от алармата, защото преди ми беше станало така, закарах я на сервиз и ми казаха, че е от алармата, оправиха я и казаха, че повече няма да има проблем. Възможно ли е да е пак това и как да го оправя. Някакви идеи ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не пали
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kiky_7 Покажи съобщениеЗдравейте колеги имам проблем с паленето на 146 Боксер.До бензиновата помпа не ми стига ток, до релето за бензиновата помпа също. Пробвах бензиновата помпа с директна връзка към акумулатора и си работи, бензин има всичко е наред само където няма ток. Смених релето, всякакви бушони сменявах и пак не иска. Възможно ли е да е нещо от алармата, защото преди ми беше станало така, закарах я на сервиз и ми казаха, че е от алармата, оправиха я и казаха, че повече няма да има проблем. Възможно ли е да е пак това и как да го оправя. Някакви идеи ?155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
-
Първоначално публикувано от kiky_7 Покажи съобщениеА дали, ако откача алармата от акумулатора ще има някакви промени?изключиго там за 10 на мин. успех колега
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеПърво пробвай да натиснеш бутона под седалката.
Alfa Romeo 146 1.6
Comment
-
Може малко странно да прозвучи ама ел. стъклата бачкат ли ти? Че на моя 1.3 боксер сума ти майстори се чудиха що не пали докато накрая сам си разбрах, че фабричния имобилайзер (ALFA CODE) и ел. дажмовете се захранват през един и същи плюсов кабел, който се беше попрецакалAlfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от kiky_7 Покажи съобщениеА как да разбера дали бутона е натиснат вече, защото преди да пиша в форума го цъках цъках.
А като захраните помпата директно, колата пали ли? Пробвахте ли тоя вариант?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеБутонът прекъсва масата на помпата, ако е натиснат ще имаш маса
А като захраните помпата директно, колата пали ли? Пробвахте ли тоя вариант?. Доколкото за имобилайзера го махнах преди време, пак неможех да запаля и се указа, че трябва да се прави, но аз направо им казах да го махат.
Alfa Romeo 146 1.6
Comment
Comment